Expertise

Specialist in wegen – van detail tot geheel

Kennis van weginfrastructuur is het fundament van onze organisatie. Ballast Nedam Road Specialties investeert in zijn mensen. We werken alleen met de beste materialen en volgens processen die leiden tot het hoogst haalbare resultaat. En we volgen innovaties op de voet en reageren adequaat op veranderende belangen in de maatschappij.

Mensen & vakmanschap

Het beste werk begint bij de beste mensen. We investeren in onze mensen en bieden iedereen veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dat vinden we belangrijk. En we dagen hun vakmanschap voortdurend uit. Zo betrekken we bijvoorbeeld onze uitvoerders al vroeg in het voortraject en vragen hen mee te denken. Daarvoor moeten we tijd vrij maken, maar dat verdienen we later terug. Want samen komen we tot slimmere en betere oplossingen. Waar ook u van profiteert.

Losse expertises, één team

Geleiderail, markering, asfalt, tankstations, hoewel elk onderdeel een vak apart is, geloven wij juist in de kracht van het geheel. We werken vanuit één organisatie, en als één team. Ook met leveranciers. Zo hebben we deelnemingen in diverse – groene en duurzame – asfaltcentrales. Met dat soort strategische posities stemmen we werkzaamheden in de hele keten perfect op elkaar af. En we houden de aanvoerroutes en communicatielijnen kort.

Strak coördineren

Onze kracht schuilt in integraal projectmanagement, aansluitend bij de systematiek van de opdrachtgever. Procesmanagement, risicobeheersing, technisch management, omgevingsmanagement, ketensamenwerking: dat we ook deze specialismen in eigen huis hebben, geeft ons dat streepje voor. We stemmen ons werk dus niet alleen technisch op elkaar af, maar ook procesmatig, inclusief een bijbehorend detailontwerp en oplevering. Dat maakt ons een flexibele projectpartner die u alle zorgen uit handen kan nemen.

Verantwoorde omgang met het milieu

We streven er naar het milieu volledig te ontzien binnen al onze werkgebieden. Zo dringen we onze CO2-footprint terug door steeds vaker en meer gerecycled asfalt te gebruiken. In ons eigen onderzoekslaboratorium zoeken we continu naar nieuwe toepassingen en slim gebruik van bouwstoffen.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Certificeringen

Als wegenspecialist, hebben we specialistische certificeringen zelf in huis:
• ISO09001-2015
• VCA**
• FSC
• KOMO BRL 9161 Geleiderail
• KOMO BRL 9142 Applicatie wegmarkeringen
• KOMO BRL 9101 Verkeersmaatregelen
• BRL K903 Regeling Erkenning Installateurs Tankinstallaties (REIT)
• SIKB7700 Vloeistofdichte voorzieningen
• BRL Groenkeur Boomverzorging
• BRL Groenkeur Groenvoorziening

Daarnaast vallen we onder certificeringen welke op Ballast Nedam niveau zijn behaald.