Gietasfalt en betononderhoud

Gietasfalt en betononderhoud

Een van onze specialismen is gietasfalt en betononderhoud. Het het kleinere betonwerk en betonreparaties kunnen wij realiseren. Gietasfalt is in tegenstelling tot regulier asfalt waterdicht. Het is zeer slijtvast, zuurbestendig en heeft een lange levensduur. Daarnaast kan gietasfalt met klein materieel op moeilijk bereikbare locaties worden aangebracht. Om deze redenen wordt gietasfalt veelal toegepast op parkeerdekken, perrons, bedrijfshallen en in stallen. Ook kunnen wij hellingbaanverwarming toepassen zodat ook hierop gietasfalt gebruikt kan worden. Naast gietasfalt bieden wij ook andere vloerafwerksystemen zoals slijtlagen en coatings van vloeren in diverse kleuren.  
  • Kunststofvloer: onderhoudsvriendelijk en eigen karakter

    De betonvloer maken we vloeistofdicht door er een kunststofvloer van epoxy, polyurethaan of PMMA (triflex) op aan te brengen. Het is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en heeft een lange levensduur. Bovendien is het zo onderhoudsvriendelijk dat het een hygiënische werkvloer oplevert die voldoet aan industriële arbo- en milieueisen.

  • Slijtlaag: betere grip, langere levensduur

    Met een slijtlaag geven we meer grip aan een hellingbaan, brug of galerij van een flat. Dat vergroot de veiligheid, beschermt de ondergrond beter tegen weersinvloeden en verlengt zo de levensduur. De gewenste stroefheid en slijtvastheid bepalen we per situatie. Om de grip nog verder te vergroten, kunnen we in het wegdek ook verwarming aanbrengen, bijvoorbeeld op een hellingbaan, en dan heeft vorst geen enkele kans.

  • Coating: beschermt betonvloer tegen zuren, zouten en logen

    Met een coating die verkrijgbaar is in alle kleuren, beschermen we een betonnen vloer tegen de werking van zuren, zouten en logen en verhogen we de stroefheid. Dat verlengt ook de levensduur van betonnen constructies die mechanisch worden belast en verhoogt de veiligheid. Voor hogere blootstelling aan zuren, bijvoorbeeld in de chemische industrie, leveren we zuurvaste tegels.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Contact