Wat we doen

Weginfrastructuur, groenaanleg en -onderhoud

Van weginfrastructuur weten we werkelijk alles. We realiseren en onderhouden veilige weginfrastructuur, die prettig is in gebruik, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Dat doen we voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, maar ook voor bedrijven of andere aannemers. Altijd verzorgd tot het kleinste detail. Het resultaat van vakmanschap.

Losse expertises, één team

Geleiderail, markering, asfalt, hoewel elk onderdeel een vak apart is, geloven wij juist in de kracht van het geheel. We werken vanuit één organisatie, en als één team. Ook met leveranciers. Zo hebben we deelnemingen in diverse – groene en duurzame – asfaltcentrales. Met dat soort strategische posities stemmen we werkzaamheden in de hele keten perfect op elkaar af. En we houden de aanvoerroutes en communicatielijnen kort.

Strak coördineren

Onze kracht schuilt in integraal projectmanagement, aansluitend bij de systematiek van de opdrachtgever. Procesmanagement, risicobeheersing, technisch management, omgevingsmanagement, ketensamenwerking: dat we ook deze specialismen in eigen huis hebben, geeft ons dat streepje voor. We stemmen ons werk dus niet alleen technisch op elkaar af, maar ook procesmatig, inclusief een bijbehorend detailontwerp en oplevering. Dat maakt ons een flexibele projectpartner die u alle zorgen uit handen kan nemen.

Onze projecten

We stemmen ons werk niet alleen technisch op elkaar af, maar ook procesmatig, inclusief een bijbehorend detailontwerp en oplevering. Dat maakt ons een flexibele projectpartner die u alle zorgen uit handen kan nemen.

Bekijk onze projecten

Verantwoorde omgang met het milieu

We streven er naar het milieu volledig te ontzien binnen al onze werkgebieden. Zo dringen we onze CO2-footprint terug door steeds vaker en meer gerecycled asfalt te gebruiken en ons materieel te verduurzamen. In ons eigen onderzoekslaboratorium zoeken we continu naar nieuwe toepassingen en slim gebruik van bouwstoffen.

Certificeringen

Als wegenspecialist, hebben we specialistische certificeringen zelf in huis:

  • ISO09001-2015
  • VCA**
  • FSC
  • KOMO BRL 9161 Geleiderail
  • KOMO BRL 9142 Applicatie wegmarkeringen
  • KOMO BRL 9101 Verkeersmaatregelen
  • SIKB7700 Vloeistofdichte voorzieningen
  • BRL Groenkeur Boomverzorging
  • BRL Groenkeur Groenvoorziening

Daarnaast vallen we onder certificeringen welke op Ballast Nedam niveau zijn behaald.

Contact

 

Vragen? Neem vrijblijvend contact op We denken graag met u mee.