Wat we doen

Weginfrastructuur, groenaanleg en -onderhoud

Van weginfrastructuur weten we werkelijk alles. We realiseren en onderhouden veilige weginfrastructuur, die prettig is in gebruik, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Dat doen we voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, maar ook voor bedrijven of andere aannemers. Altijd verzorgd tot het kleinste detail. Het resultaat van vakmanschap.

Diverse expertises, één team

Geleiderail, markering, asfalt, hoewel elk onderdeel een vak apart is, geloven wij juist in de kracht van het geheel. We werken vanuit één organisatie, en als één team. Ook met leveranciers. Zo hebben we deelnemingen in diverse – groene en duurzame – asfaltcentrales. Met dat soort strategische posities stemmen we werkzaamheden in de hele keten perfect op elkaar af. En we houden de aanvoerroutes en communicatielijnen kort.

Strak coördineren

Onze kracht schuilt in integraal projectmanagement aansluitend bij de systematiek van de opdrachtgever. Procesmanagement, risicobeheersing, technisch management, omgevingsmanagement, ketensamenwerking. Met alle expertises in huis stemmen we ons werk dus niet alleen technisch op elkaar af, maar ook procesmatig inclusief een bijbehorend detailontwerp en oplevering. Dat maakt ons een flexibele projectpartner die in alles ontzorgt.

Onze projecten

We stemmen ons werk niet alleen technisch op elkaar af, maar ook procesmatig, inclusief een bijbehorend detailontwerp en oplevering. Dat maakt ons een flexibele projectpartner die u alle zorgen uit handen kan nemen.

Bekijk onze projecten

Verantwoorde omgang met het milieu

We streven er naar het milieu volledig te ontzien binnen al onze werkgebieden. Zo dringen we onze CO2-footprint terug door steeds vaker en meer gerecycled asfalt te gebruiken en ons materieel te verduurzamen. In ons eigen onderzoekslaboratorium zoeken we continu naar nieuwe toepassingen en slim gebruik van bouwstoffen.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee.