Aanleg van weginfrastructuur

Aandacht en vakmanschap

Een kwalitatieve weg ontstaat door zorgvuldige planning en effectieve uitvoering. De weginfrastructuur wordt door onze experts met aandacht en vakmanschap verzorgd. Zo blijven wegen voor iedereen langdurig veilig en begaanbaar. Alles voor een goede weginfrastructuur hebben wij in eigen huis, maar ook het onderhoud van de weg of een terrein. Denk hierbij aan het maaien van bermen en gazons, het herstellen van markerings- of asfaltschades, het reinigen van kolken en het doorspuiten van duikers. Ook verzorgen wij de schouw van een weg of terrein om te bepalen wat er nodig is om het onderhoud te optimaliseren. Dankzij de specialistische kennis en onze jarenlange ervaring vinden we voor elke weg een oplossing.

Projectmanagement

Wij weten wat werkt in de praktijk en kennen de kneepjes van het vak. Onze ervaren projectleiders werken een ontwerp tot elk detail uit en hanteren tegelijk een realistisch en krachtig uitvoeringsplan. Dankzij onze strakke regie en heldere communicatie kan ook de complete project coördinatie aan ons overgelaten worden.     

Veilig en Verantwoord

Veiligheid en verantwoord werken staat bij ons voorop. Om de veiligheid van weggebruikers en onze eigen mensen te waarborgen, werken we volgens strikte protocollen. Daarom betrekken we omwonenden en opdrachtgevers vroegtijdig en proactief bij onze plannen. We kondigen werkzaamheden ruim van tevoren aan en we markeren het werkvak duidelijk met tijdelijke verkeersmaatregelen. Hierdoor worden weggebruikers niet verrast en kan een ieder veilig zijn of haar weg vervolgen. 

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Contact