Aanleg van weginfrastructuur

Een goede weg komt voort uit een doordacht plan en een slagvaardige realisatie. Met aandacht en vakmanschap. Precies dat is wat we u bieden. Met jarenlange ervaring én alle specialistische expertise in eigen huis.

Projectmanagement

Een ontwerp tot elk detail uitgewerkt, een realistisch en tegelijk krachtig uitvoeringsplan, dat kunt u van onze ervaren projectleiders verwachten. We weten wat werkt in de praktijk en kennen de kneepjes van het vak. Die kennis zetten we in om met u mee te denken. Of laat de complete projectcoördinatie van een werk aan ons over. Met onze strakke regie en heldere communicatie bezorgen we u gegarandeerd een gerust gevoel.

We hebben de expertise, mankracht en het materieel in huis om een wegverharding aan te leggen. Al het grondverzet doen we zelf, waarna we alle soorten en maten (asfalt-) verhardingen aanbrengen.

En alle bijkomende specialismen

Al het specialistische werk dat volgt, organiseren we zelf. We werken bermen af en zorgen voor beplanting. We construeren een veilige geleiderail in staal, hout of beton en in elke ondergrond. En we brengen de juiste markering aan.

Veilig en betrokken

Ook stakeholders en veiligheid bepalen het succes van uw project. Daarom betrekken we onder meer omwonenden en overheden vroegtijdig en proactief bij onze werk- en kwaliteitsplannen. Zodat we hun inzichten benutten. Om de veiligheid van weggebruikers én onze eigen mensen te garanderen, werken we volgens strikte protocollen. We kondigen werkzaamheden ruim van tevoren aan en we markeren het werkvak duidelijk met tijdelijke verkeersmaatregelen. Zodat automobilisten niet verrast worden. En wij – en u – ook niet.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Contact