Wij zijn Ballast Nedam Road Specialties

Voor elke weg een oplossing

Kennis van weginfrastructuur is het fundament van onze organisatie. Ballast Nedam Road Specialties investeert in zijn mensen. We werken alleen met de beste materialen en volgens processen die leiden tot het hoogst haalbare resultaat. En we volgen innovaties op de voet en reageren adequaat op veranderende belangen in de maatschappij.

Alles in eigen huis

Werkelijk alle expertise hebben we in huis: asfalt, grondverzet, geleiderail, markering, betonreparaties, groenonderhoud en meer. We kunnen elke vraag aan. Door onze brede expertise smeden we in de ontwerpfase en de uitvoering al deze specialismen samen tot een klinkend geheel. En met diezelfde expertise houden we uw nieuw verworven assets in topconditie.

Waardevolle partner

Naast onze specialistische kennis en integrale blik waarderen opdrachtgevers dat we constructief meedenken, ons werk met aandacht uitvoeren, en ‘afspraak = afspraak’ echt waarmaken. We zijn ondernemers die met lef en vakmanschap elke uitdaging aanpakken. En we gaan verantwoordelijkheid niet uit de weg, maar dragen het met trots.

Onze projecten

We stemmen ons werk niet alleen technisch op elkaar af, maar ook procesmatig, inclusief een bijbehorend detailontwerp en oplevering. Dat maakt ons een flexibele projectpartner die u alle zorgen uit handen kan nemen.

Bekijk onze projecten

Snel schakelen

Ballast Nedam Road Specialties (BNRS) is onderdeel van Ballast Nedam. Dat stelt ons in staat om thema’s als Duurzaam Verantwoord Ondernemen en social return samen krachtig in te vullen. En het geeft ons snel toegang tot allerlei specialistische kennis, zoals op het gebied van ecologie, bodemaspecten en civiele constructies. Onze ontwerpen en uitvoering steunen op die brede expertise. Tegelijk blijven we een eigen onderdeel met een eigen karakter. We kennen iedereen bij naam en vormen een hecht en slagvaardig team.

Vacatures

Interesse in een leuke functie bij ons? Bekijk op ‘Werken Bij Ballast Nedam’ onze vacatures! 

Vacature overzicht