Over Ballast Nedam Road Specialties

One-stop-shop voor elke vraag over wegen

Van weginfrastructuur weten we werkelijk alles. We realiseren en onderhouden veilige weginfrastructuur, die prettig is in gebruik, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Dat doen we voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, maar ook voor bedrijven of andere aannemers. Altijd verzorgd tot het kleinste detail. Het resultaat van vakmanschap.

Alles in eigen huis

Werkelijk alle expertise hebben we in huis: asfalt, grondverzet, geleiderail, markering, voegovergangen, tankinstallaties, betonreparaties, groenonderhoud en meer. Wij zijn die one-stop-shop die elke vraag aankan. Door onze brede expertise smeden we in de ontwerpfase en de uitvoering al deze specialismen samen tot een klinkend geheel. En met diezelfde expertise houden we uw nieuw verworven assets in topconditie.

Waardevolle partner

Naast onze specialistische kennis en integrale blik waarderen opdrachtgevers dat we constructief meedenken, ons werk met aandacht uitvoeren, en ‘afspraak = afspraak’ echt waarmaken. We zijn ondernemers die met lef en vakmanschap elke uitdaging aanpakken. En we gaan verantwoordelijkheid niet uit de weg, maar dragen het met trots.

Snel schakelen

Ballast Nedam Road Specialties (BNRS) is onderdeel van Ballast Nedam. Dat stelt ons in staat om thema’s als Duurzaam Verantwoord Ondernemen en social return samen krachtig in te vullen. En het geeft ons snel toegang tot allerlei specialistische kennis, zoals op het gebied van ecologie, bodemaspecten en civiele constructies. Onze ontwerpen en uitvoering steunen op die brede expertise. Tegelijk blijven we een eigen onderdeel met een eigen karakter. We kennen iedereen bij naam en vormen een hecht en slagvaardig team.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Geboeid door ons bedrijf en interesse in een werkverband bij ons? Op de pagina ‘Werken Bij Ballast Nedam’ vindt u ook de vacatures bij Ballast Nedam Road Specialties.