Specialistische toepassingen

Onze specialistische kennis is toepasbaar in allerlei situaties. Om grip te houden op een hellingbaan, om uw werkvloer makkelijk hygiënisch te houden, of te beschermen tegen zuren. Handig in een distributiecentrum, een parkeerdek, koeienstal, of in de industrie. En zo zijn er meer toepassingen denkbaar.
 • Kunststofvloer: onderhoudsvriendelijk en eigen karakter

  Uw betonvloer maken we vloeistofdicht door er een kunststofvloer van epoxy, polyurethaan of PMMA (triflex) op aan te brengen. Het is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en heeft een lange levensduur. Bovendien is het zo onderhoudsvriendelijk dat het een hygiënische werkvloer oplevert die voldoet aan industriële arbo- en milieueisen.

 • Slijtlaag: betere grip, langere levensduur

  Met een slijtlaag geven we meer grip aan een hellingbaan, brug of galerij van een flat. Dat vergroot de veiligheid, beschermt de ondergrond beter tegen weersinvloeden, en verlengt zo de levensduur. De gewenste stroefheid en slijtvastheid bepalen we per situatie. Om de grip nog verder te vergroten, kunnen we in het wegdek ook verwarming aanbrengen, bijvoorbeeld op een hellingbaan. Dan heeft vorst geen enkele kans.

 • Gietasfalt: voor parkeerdek of distributiecentrum

  Gietasfalt is vloeistofdicht, bestand tegen zuren en andere agressieve stoffen, zoals strooizout. Het heeft een lange levensduur en goede grip, ook als het nat is. Dat maakt het bij uitstek geschikt voor een parkeerdek, de perronafwerking van metrostations, of vloeren van bedrijfshallen. Of een koeienstal. We kunnen het aanbrengen in alle weersomstandigheden en het is vrijwel direct begaanbaar.

 • Coating: beschermt betonvloer tegen zuren, zouten en logen

  Met een coating – verkrijgbaar in alle kleuren – beschermen we uw betonnen vloer tegen de werking van zuren, zouten en logen. En verhogen we de stroefheid. Dat verlengt de levensduur, ook van betonnen constructies die mechanisch worden belast. En verhoogt de veiligheid. Voor hogere blootstelling aan zuren, bijvoorbeeld in de chemische industrie, leveren we u zuurvaste tegels.

 • Markering en Geleiderail

  Is uw infra toe aan nieuwe markering, of dient de geleiderail versterkt of vernieuwd te worden? Ook voor dit specialistische werk kunt bij ons terecht. We richten en lichten geleiderail, maken uw panden verkeersbestendig, en zorgen dat automobilisten weer kunnen zien waar ze wel (en niet) kunnen rijden of parkeren.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Contact