Integraal groot onderhoud/reconstructie

Goede wegen wilt u goed houden. Maar de toplaag slijt, markeringen vervagen. Of de verkeersstromen veranderen, waardoor de inrichting niet meer optimaal is. Dan is het tijd de infrastructuur te vernieuwen. Volgens de laatste verkeersinzichten en met de nieuwste materialen. Zodat het huidige en toekomstige verkeer weer veilig en vlot kan doorstromen.
  • Meedenken

    Ook al weet u zelf precies wat er moet gebeuren, onze projectmanagers staan altijd klaar om met u te sparren. Met onze kennis vinden we slimme oplossingen voor elk probleem. We denken graag mee met de nieuwe indeling die u voor ogen heeft, op welke plekken u het asfalt wilt versterken, of hoe u profiteert van duurzame markering. Wie weet kunnen we nog kosten besparen of u een goed idee bezorgen.

  • Projectcoördinatie

    Bij zo’n klus zijn op hetzelfde stukje weg vele disciplines tegelijk aan het werk. Van frezen tot asfalteren, van voegovergangen tot geleiderails en markering, en ga zo maar door. Elk team heeft tijd en ruimte nodig om haar werk te doen. En de ene ploeg kan pas van start als de vorige klaar is. Zulke strakke projectcoördinatie zijn we gewend, u kunt het ons met een gerust hart toevertrouwen. De crux zit in de voorbereiding. Ruim van tevoren denken we de complete logistiek door tot in elk detail. Niets laten we aan het toeval over. Zodat elke ploeg op het moment suprême de rust voelt om haar werk met volle aandacht te doen. Zo werken we prettig, snel en veilig. En leveren we altijd de hoogste kwaliteit.

  • Omgevingsmanagement: overlast beperken

    Voor een reconstructie of integraal groot onderhoud moet een weg geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Dat heeft impact op de wijde omgeving. Weggebruikers hebben extra reistijd. Bedrijventerreinen, musea en attracties zijn minder goed bereikbaar dan normaal. Daarom betrekt onze omgevingsmanager alle stakeholders in een vroeg stadium. Samen vinden we het gepaste moment voor de ingreep, en de juiste routes om het verkeer om te leiden. Waarover we alle partijen – bovenal weggebruikers en omwonenden – tijdig informeren.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Contact