Beheer van weginfrastructuur

Onze experts verzorgen uw weginfrastructuur met aandacht en vakmanschap. Zodat uw wegen veilig zijn en lang meegaan. Dat kan op afroep, maar liever nemen we u de verantwoordelijkheid voor assetmanagement een aantal jaren uit handen. U definieert het gewenste kwaliteitsniveau, wij organiseren ons werk zo dat we uw doelen gegarandeerd realiseren.

Inspectie en onderhoud

Van een hittegolf tot extreme koude, van het lekken van olie tot het strooien van zout, wegen, bermen en wegmeubilair hebben het zwaar te verduren. Met als gevolg een mogelijk onveilige wegsituatie door scheuren of gaten in het wegdek, belemmerde zichtlijnen, rijsporen in de berm of niet functionerend wegmeubilair. Daarom voeren wij preventief inspecties uit en herstellen we kleine gebreken voordat het een schade wordt. Dit onderhoud plannen we periodiek in, op momenten dat we weggebruikers het minst tot overlast zijn. Het resultaat is dat de weginfrastructuur veilig, verzorgd en bruikbaar blijft voor alle weggebruikers.
  • Regulier onderhoud Markering en Geleiderail

    Is uw infra toe aan nieuwe markering, of dient de geleiderail versterkt of vernieuwd te worden? Ook voor dit specialistische werk kunt bij ons terecht. We richten en lichten geleiderail, maken uw panden verkeersbestendig, en zorgen dat automobilisten weer kunnen zien waar ze wel (en niet) kunnen rijden of parkeren.

  • Schade herstellen

    Het kan altijd gebeuren: een aanrijding. Met als gevolg schade aan het wegdek, geleiderail, kunstwerken, of berm. Onze deskundigen inspecteren elk incident en beoordelen welke maatregelen vereist zijn, waarna we de schade vakkundig repareren en de veiligheid herstellen.

  • Gladheidsbestrijding

    Vorst, ijzel, sneeuw? Daar weten wij wel raad mee. We beheren de voorraad strooizout en zorgen dat de strooiwagens, sneeuwschuivers én chauffeurs gereed staan om uit te rukken. Zo houden we uw wegen begaanbaar in alle omstandigheden.

Verantwoord werken

Welke werkzaamheden we ook uitvoeren, de veiligheid van weggebruikers én onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we volgens strikte protocollen. We kondigen werkzaamheden ruim van tevoren aan en we markeren het werkvak duidelijk met tijdelijke verkeersmaatregelen. Zodat automobilisten niet verrast worden. En wij – en u – ook niet.

Contact

Vragen? Neem vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee.

Contact